Onsdag 1 Maj - dagens horoskop för Lejonet

Lejonet
Lejonet
Dela på Pinterest
Lejonet är ett stjärntecken som är mellan datumen 23 juli - 22 augusti. Personer födda under detta tecken sägs vara självsäkra, generösa och passionerade. De är ofta karismatiska ledare och älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Lejonet är också känd för sin lojalitet och stolthet.

Privatliv

Med solen i Oxens tecken i kvadratur med månen i Vattumannens tecken idag, kanske du känner dig mindre sugen på att gå på en dejt med din partner. Du kan inte riktigt sätta fingret på varför, men du är mer på humör för att stanna hemma, jobba på ett personligt projekt, eller bara slappna av. Att ta den här tiden för dig själv kan vara bra för dig. Din sociala energi kommer troligen att återvända en annan dag.

Yrkesliv

Även om din arbetsvecka är över, kan du fortfarande känna att det finns lösa trådar att knyta ihop, vilket gör det svårt att koppla av. Sol-Måne kvadraturen kan hålla ditt sinne upptaget. Ta djupa andetag och gå på långa promenader med vänner om du kan. Detta kommer att hjälpa dig att övergå till ett mer avslappnat sinnesläge och lämna jobbet bakom dig.

Hälsa

Solen i kvadratur med månen understryker vikten av att ge och ta i dina relationer och livsstil. Se till att du får lika mycket som du ger till andra. Detsamma gäller för kost och motion - ät mat som ger dig energi och håll dig aktiv för att balansera det. Sträva efter ömsesidighet och balans i alla områden av din hälsa idag.

Känsloliv

Känslomässigt kan Sol-Måne kvadraturen få dig att känna dig lite kluven eller obeslutsam. En del av dig vill umgås och koppla upp, medan en annan del längtar efter ensamhet och introspektion. Det är okej att hedra båda dessa behov. Tillbringa lite tid ensam för att ladda batterierna, men isolera dig inte helt. Sök upp dina nära och kära när du känner dig redo för deras sällskap och stöd.

Resa

Om du har några resplaner idag, antyder solen i kvadratur med månen att du kanske känner dig lite ambivalent inför dem. Du kan frestas att ställa in eller skjuta upp en resa till förmån för att stanna nära hemmet. Men ett miljöombyte kan vara precis vad du behöver för att skaka av dig eventuell kvarvarande stress eller oro. Överväg en kort, lågmäld utflykt för att fräscha upp ditt perspektiv.

Tur

Lyckan kan kännas lite blandad idag med solen och månen i konflikt. Å ena sidan kan du ha några lyckliga möjligheter till personlig tillväxt och självvård. Men du kanske behöver övervinna något internt motstånd eller tvivel för att fullt ut acceptera dem. Lita på din intuition och tveka inte att säga nej om något inte känns helt rätt. Din tur kommer att förbättras när du prioriterar dina egna behov och välbefinnande.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.