Onsdag 1 Maj - dagens horoskop för Kräftan

Kräftan
Kräftan
Dela på Pinterest
Kräftan är ett stjärntecken som sträcker sig mellan datumen 21 juni och 22 juli. Personer födda under detta tecken sägs vara känsliga, lojala och omtänksamma. De är ofta hemtrevliga och familjära, och värdesätter trygghet och stabilitet i sina relationer. Kräftans element är vatten och dess regent är månen, vilket ger dem en stark intuition och emotionell känslighet.

Privatliv

Med månen i Vattumannen som bildar en sextil till Nordnoden i Väduren kan det vara lite svårare att uttrycka dina känslor till en älskad idag. Du är mer sugen på att läsa poesi eller en dramatisk roman än att viska söta ord till din partner. Det är okej att ta lite tid för dig själv för att ladda om. Detta utrymme kan hjälpa dig att komma tillbaka känslomässigt uppfriskad och redo att koppla an.

Yrkesliv

Månens sextil till Nordnoden får dig att känna dig lekfull och positiv på jobbet, men kom ihåg att inte alla är på samma humör. Var snäll mot kollegor som verkar nedstämda eller trötta. Om du inte tar hänsyn till andras känslor kan det leda till en svår diskussion eller oenighet. Använd din positiva energi för att lyfta upp andra och hålla arbetsmiljön trevlig.

Hälsa

Månens sextil till Nordnoden är en bra tid för att arbeta med att läka gamla emotionella sår eller konflikter. Om någon sårat dina känslor i det förflutna eller om du har olösta problem med en vän, är detta en bra dag att prata ut. Öppen, ärlig kommunikation kan hjälpa till att reparera relationer. Motion kommer att göra denna läkande energi ännu starkare genom att öka syreflödet och rensa ditt sinne.

Känsloliv

Känslomässigt kan du känna dig lite kluven mellan att vilja koppla an med andra och att behöva lite tid för dig själv idag. Månen i Vattumannen sextil till Nordnoden i Väduren kan få dig att längta efter djupa, meningsfulla upplevelser, men du kanske inte är på humör för ytligt småprat. Respektera dina känslor och ge dig själv det utrymme du behöver. När du är redo kan du ta kontakt och ha de själfulla samtal du längtar efter.

Resa

Om du reser idag kan Månens sextil till Nordnoden ge några intressanta möten eller upplevelser. Du kan träffa någon som verkar vara en själsfrände eller snubbla på en plats som känns meningsfull för dig. Lita på dina instinkter och låt dig utforska. Detta är en bra tid att kliva utanför din komfortzon och prova något nytt.

Tur

Lyckan är på din sida när det gäller personlig tillväxt och emotionell läkning idag. Sextilen mellan månen och Nordnoden skapar en stödjande energi för att arbeta igenom utmaningar och gå framåt. Om det är något du har kämpat med eller undvikit, är detta en lyckodag att ta itu med det. Lita på att du har styrkan och resurserna att hantera vad som än kommer upp.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.