Onsdag 1 Maj - dagens horoskop för Fiskarna

Fiskarna
Fiskarna
Dela på Pinterest
Fiskarna är det tolfte stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig från den 19 februari till den 20 mars. De sägs vara känsliga, intuitiva och drömmande individer som ofta har en stark koppling till konst, musik och spiritualitet. Fiskarna är också kända för sin empati och medkänsla gentemot andra människor.

Privatliv

När månen i Vattumannen bildar en sextil till Merkurius i Väduren, kommer de subtila aspekterna av kärlek att förtrolla dig och din partner ikväll. Denna planetariska inriktning skapar den perfekta atmosfären för att läsa djupt romantisk poesi för varandra, blicka in i varandras ögon och uttrycka dina mest innerliga känslor. Välkomna denna harmoniska fas och värdesätt den intima koppling den skapar mellan er.

Yrkesliv

I ditt yrkesliv kan du finna dig själv hålla fast vid en idé, jobb eller praxis bara för att någon annan godkänner det eller tror på dess värde. Men Månen-Merkurius sextilen uppmanar dig att tänka självständigt och bedöma om dessa val verkligen stämmer överens med dina egna mål och värderingar. Kom ihåg, vad som fungerar för andra kanske inte nödvändigtvis är den bästa vägen för dig.

Hälsa

Månen sextil Merkurius belyser vikten av öppen kommunikation för att upprätthålla din fysiska och emotionella välbefinnande. När du har något viktigt att uttrycka för dina nära och kära, lita på den intuitiva känslan och låt inte rädsla hålla dig tillbaka. Att hålla sig i bra fysisk form genom regelbunden träning kan hjälpa dig att hantera dessa stunder av sårbarhet med större lätthet och självförtroende.

Känsloliv

Känslomässigt uppmuntrar Månen sextil Merkurius dig att öppna upp för sårbarhet och uttrycka dina djupaste känslor. Om det finns något du längtat efter att dela med någon nära dig, är nu rätt tid att göra det. Lita på dina instinkter och låt ditt hjärta leda dig.

Resa

Om du har möjlighet att resa under denna Månen-Merkurius sextil, överväg att ge dig ut på en resa som kombinerar äventyr med intellektuell stimulans. En resa till en destination känd för sin rika historia, kulturella arv eller konstscen kan vara särskilt givande.

Tur

Lyckan är på din sida när det gäller kommunikation och kreativt självuttryck idag. Sextilen mellan Månen och Merkurius förbättrar din förmåga att formulera dina idéer och koppla samman med andra på ett djupt plan. Lita på kraften i dina ord och låt din unika röst lysa igenom.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.